Disainisprint | Futurist
top of page

Disainisprint - parem teenus paari päevaga

Kaasav teenusedisain viib tulemusteni. 
Populaarne Google töötoa formaat kogub kiirelt kokku terve tiimi teadmised.

4 päeva jooksul:

  • Loo oma ideest prototüüp

  • Valideeri kasutajate peal

  • Kasvata oma tiimi ühtsustunnet

Meie kogemus

Gov.png
Pub.png
Com.png

Mis on Google disainisprint 2.0?

Google disainisprint 🚀 on 4-päevane protsess loomaks ning parendamaks kiirelt tooteid või teenuseid. Disainisprint on Google Ventures poolt arendatud probleemilahenduse metoodika, mis aitab muuta kuude pikkuse teenusedisaini, klienditeekonna ja UI/UX disaini analüüsi vaid mõnepäevaseks. Sprindi tulemuseks on realistlik lõppkasutajate peal valideeritud prototüüp, mis on sisendiks programmeerimisele ja usu meid - see toimib ka videokõnena.  

ESMASPÄEV

Väljakutse defineerimine

Loome kogumi võimalikest lahendustest

Töötuba kogu tiimiga

TEISIPÄEV

Parimate lahenduste valimine

Loome piltloo abil teenuse prototüübi kavandi

Töötuba kogu tiimiga

KOLMAPÄEV

Futuristi meeskond teostab realistliku prototüübi

Kuni prototüüp valmib, värbame sobivad testkasutajad

NELJAPÄEV

Testimine prototüüpi lõppkasutajate peal

Teeme kokkuvõtte ja lepime kokku järgmised sammud

grete urbel.jpg

Grete Urbel

Maksu -ja Tolliameti teenusejuht

Google Disainisprint on hea ideede ja mõtete valideerimiseks enne, kui on kõigi raha ning energiat kulutatud ning siis avastatud, et teenus ei kõneta tegelikult kasutajat.

anna piperal.jpg

Anna Piperal

EAS e-Estonia Briefing Centre juht

Sprint oli suurepärane võimalus lahti mõtestada, disainida ja testida uut teenuste kontseptsiooni, mis tõi käegakatsutavaid tulemusi vaid nädalaga, mida saime kohe rakendama hakata. Seda kõike tempokalt, kaasahaaravalt ja meeskonnavaimu tõstes!

Rainer Osanik.jpg

Rainer Osanik

KYCer asutaja

KYCer-i disainisprinti alustasime esmaspäeval ja juba neljapäeval testiti prototüüpi kasutajatega. Tempo oli hea, kogemus huvitav, tulemus nauditav!

Mis ma disainisprindist saan?

Valmib päris prototüüp

Disainisprint pole niisama ajurünnak. Sprindi käigus valmib sinu teenusest realistlik prototüüp: uue veebi avaleht, mobiilivaade või uus oluline funktsioon.

Saad päris inimeste tagasisidet

Prototüüpi testitakse päris inimeste peal, kes on sinu teenuse sihtgrupp. See kogemus näitab sulle, kuidas sinu klient mõtleb, mida ta teeb, ja kuidas sinu teenust saaks talle veel sobivamaks arendada.

Palju uusi ideid

Disainisprindi käigus pannakse kõigi tiimiliikmete mõtted selgelt paberile. Lisaks nendele ideedele, mis nädala lõpuks prototüübiks saavad, saad sprindilt kaasa kuhjaga teisi häid ideid, mida hiljem ise teostama hakata.

Tugevam tiimitunne

Disainisprindid tugevdavad tiimi ühtsustunnet ning annavad kõigile osalejatele palju uut energiat.

Konkreetne tegevusplaan

Sprindi lõpuks saad algsele probleemipüstitusele päris konkreetsed vastused. Nende alusel on lihtne koostada edasine tegevuskava.

Andres Kostiv copy.jpg

Futuristi disainisprinte viib läbi sertifikaadiga moderaator, mitmeaastase kogemusega töötubade juhendaja ning UI/UX ekspert Andres Kostiv. 

Kui sinu tiim vajab abi teenuse kasutajakogemuse parendamisel või uue teenuse loomisel, võta ühendust ja küsi hinnapakkumist!

bottom of page